لیست اختراعات نفيسه عبدالهي
درن مارپيج چند مسيره تبديلي با قابليت ايجاد مكش يكنواخت در حالت خميده، اختراعي در زمينه” الف: نيازهاي انساني (پزشكي) ”محسوب ميشود.زخمهاي جراحي معمولا باعث توليد مايعي ميشوند .نياز به يك وسيله براي تخليه اين ترشحات به منظور جلوگيري از عفونت و تسريع در بهبودي بيماركاملا واضح و آشكار است. اين وسيله در مجامع علمي درن ناميده ميشود. معمولا در هنگام استفاده از درن، جراح خم هاي را در آن ايجاد مي كند تا درن در مسير مورد نظر قرار گيرد. اكثر درنها بر اثر خم شدن به دليل اختلاف شعاع داخلي و خارجي در محل خميدگي دچار تغيير شكل ميشوند. اين تغيير شكل در كارايي درن مؤثر بوده و مانع توليد مكش يكنواخت در طول درن ميگردد. با ايجاد گسترش مارپيچ مسيرها و شيارها كه منجر به توزيع اختلاف شعاع داخلي و خارجي بين هر چهار مسير شده و خللي در مكش يكنواخت ايجاد نميگردد. همچنين در بعضي موارد نياز به استفاده از چند درن در بدن بيمار ميباشد كه باعث بوجود آمدن مشكلاتي براي بيمار(بيشتر از نظر حركتي) ميشود.با طراحي درن به گونه اي كه قابل تبديل به دو درن باشد اين مشكل حل خواهد شد. در اين اختراع از پيشنهادات بيان شده استفاده شده است.
خلاصه اختراع : كلاژن به طور گسترده در دنيا مورد استفاده قرار ميگيرد. علاوه بر مصارف بسيار زياد در صنايع غذايي، دارويي، آرايشي- بهداشتي، عكاسي، نساجي، صنايع چسب، كاغذ و مقوا و ...، به دليل ويژگيهاي بيولوژيك منحصربهفرد خود در پزشكي خصوصا در پزشكي بازساختي (Regeneration Medicine) كاربرد زيادي دارد. عصاره پاي مرغ، مملو از ويتامين D، ويتامين A، كلسيم، فسفر، منيزيم و اسيدهاي چرب، همچنين سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات كندروئتين» است كه به جلوگيري آسيب هاي غضروفي كمك ميكند. به همين خاطر افرادي كه دچار مشكلات ناشي از كمبود كلسيم، پوكي استخوان، تغييرات آرتروزي غضروفها، نرمي استخوان، شكستگي استخوان و به طور كلي تغييرات ساختماني در استخوانها و نيز اختلال عملكرد عضلاني ناشي از كمبود كلسيم و ويتامينD هستند، را ميتوان با استفاده از اين ماده غذايي درمان كرد. در ايران و در جهان موارد زيادي براي استخراج كلاژن از منابع متفاوت گزارش شده است. اما در اين طرح سعي شده با استفاده از فرآيند مطرح شده، تهيه فرم كريستالي كلاژن با خلوص بالا را بدست آورد. اين فرآيند بدليل هزينه پايين مواد اوليه مصرفي ميتواند صرفه اقتصادي نيز داشته باشد. خلاصه طرز استخراج كلاژن از پاي مرغ 1) حذف مواد زائد شامل پوست و ناخن پاي مرغ 2) شستشو در دماي 50 درجه سانتيگراد 3) حذف قسمتهاي بدون كلاژن شامل تكه هاي استخوان وعبور از صافي 4) قرار دادن ژل در دماي 19 درجه سانتيگراد زير صفر و حذف لايه چربي 5) اضافه كردن حلال اسيد كلريك 2 مولار و سانتريفيوژ 6) اضافه كردن حلال سود 1 مولار 7) ميكس كردن 24 ساعته در دماي 25 درجه سانتي گراد و سانتريفيوژ (به مدت 10 دقيقه در rpm 10000 ) 8) قرار دادن در قيف بوخنر و جدا شدن دو فاز از هم به مدت 24 ساعت 9) اضافه كردن آب دو بار تقطير جهت رسيدن به pH خنثي 10) عبور از فيلتر و قرار دادن در ظروف شيشه اي تيره 11) جمع آوري كريستال هاي سفيد رنگ حاوي كلاژن
موارد یافت شده: 2